A Magyar Polo Club

A Clubot Heinrich Borwin, Mecklenburg hercege alapította 1927-ben, aki a magyar póló és lovassport nagy támogatója volt. Ő vezette be a -főleg kezdő- játékosok által bérelhető klublovak rendszerét, ami hatalmas lendületet adott a sportág fejlődésének. A Club pályája a Margitszigeten volt, az izgalmas játék és a szép környezet rengeteg látogatót vonzott.
A Club 1943 után nem működött, és hosszú kényszerszünet után, 2000-ben alakult újjá. Az MPC 2003-ban megnyitott új pályája a kitűnő adottságú Váli-völgyben, Tabajdon található, Budapestről az M7-en 30 perc autózással érhető el.
Örömmel látja a klub a póló iránt érdeklődőket. Hetente legalább háromszor klubmérkőzésre vagy gyakorló játékra kerül sor.
A klub kitűnő lehetőséget nyújt lovas és nem lovas, kezdő és haladó számára egyaránt, akik barátságos környezetben és hangulatban szeretnék elsajátítani és játszani a pólót. A kezdőknek tapasztalt játékosok tanítják, az oktatáshoz felszerelést biztosítanak. Lehetőség van jól képzett póló-ló bérlésére, ezáltal a sport elérhető azok számára is, akik eleinte nem kívánják túlzottan elkötelezni magukat. Hölgyeknek is kétségkívül érdemes kipróbálni a játékok királyát.


Elérhetőségek:

Kiss Ottó 06 20 433-2362,
Mészáros Péter 06 20 935-3315
e-mail: mp@invitel.hu
www.magyarpoloclub.hu