Rendezvényről

Idén három nagy oldtimer túra rendezője a magas színvonal megtartásáért összefogott és közös versenysorozatot írtak ki Oldtimer Szuperkupa néven. A három verseny, a Coppa Pannonia Regia, a MiSTER CLASSiC™, a Chronoswiss-Audi Hungaria Classic mellé társult az egynapos fővárosi viadal, a Budapest Classic Grand Prix is, így 2006-ban négy verseny eredménye számít az év végi értékelésbe. A versenyzők és a navigátorok között külön-külön egyéni verseny zajlik.

A MiSTER CLASSiC™ nemzetközi veteránautó túrát a MiSTER magazin® kiadója a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is szeptember első hétvégéjén rendezi meg, mely az Oldtimer Szuperkupa harmadik versenye lesz. Főtámogatónk, a Mercedes-Benz ebben az évben is biztosítja a kísérő- és szervizautókat. A technikai lebonyolításért és a precíz időmérésért idén is Majosházi Péter és csapata (ChronoMoto) felel. A speciál szakaszok eredményeiről, hagyományosan azonnali SMS-ben tájékoztatjuk a csapatokat.

A MiSTER CLASSiC™ központja idén is Sopronban lesz. A csapatokat és a résztvevőket pedig a város legszebb részén, a lőverekben található Hotel Fagus****-ban szállásoljuk el, ahol a bárt kivéve, nem lehet dohányozni. A vadonatúj, rendkívül impozáns szállodában, a célba érkezések után, résztvevőinknek lehetőséget biztosítunk a szálloda - meghosszabbított nyitvatartással működő - fitness- és wellness központjában a napi fáradalmak kipihenésére.

Hotel Fagus

A csapatoknak térítésmentes többletszolgáltatásokat nyújtunk, mint pl. a regisztráció napján 1/100E gyakorlási lehetőség és elméleti oktatás és a rendezvény után, a csapatok mindkét tagja részére a túra felejthetetlen emlékeit felidéző DVD filmet is ajándékozunk.

A rajtszámok és reklámok elhelyezését megkönnyítő, valamint a jármű fényezését megkímélő mágneses táblákat biztosítunk a nevezéskor leadott igények alapján (külön térítés ellenében).