Rendezvényről

A MiSTER Classic™ idén az Oldtimer Szuperkupa™ ötödik, egyben a mindent eldöntő záró futama lesz. Szeptember végén a résztvevőket Sopron, Burgenland, csodálatos tájak, a szokásos jó hangulat, valamint a szervezők reményei szerint az indián nyár várja. Ismét leszek újdonságok, de a bevált elemeket természetesen megtartjuk. A központ, szokásosan a Lőverekben található Hotel Fagus **** hotel.

Tekintettel az idei gazdasági helyzetre, a rendezvényt és a programját elsősorban a résztvevők szempontjából, ehhez optimalizáltuk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a megszokott MiSTER-es kiszolgálás, programok és szervezés gyengébb színvonalú lesz ... sőt. Viszont több lehetőséget is kínálunk a verseny részvételi díjaiban, ahhoz mérten, hogy kinek milyen az időbeosztása és persze anyagi lehetőségei.

Az eddigi évektől eltérően a regisztráció és gyakorlási lehetőség nem csütörtökön, hanem csak pénteken reggel / délelőtt lesz, az első napi rajt pedig ebéd után, így nem kell a csütörtököt feláldozni a munka rovására..... Ebből következik, hogy a pénteki versenynap tovább tart majd a szokásosnál és bizony belenyúlik az estébe is. Szombaton ezért nem rajtolunk nagyok korán de várnak Ausztria csodálatos vidékei. A szombati díjkiosztó után pedig egy szezonzáró party veszi kezdetét.....

A versenyen mindenki megtalálja majd a kedvére való feladatokat, hiszen a szervezők a szimpla, dupla, tripla és a váratlanul előbukkanó titkos 1/100-as megmérettetések mellett átlagtartó és szokásos "MiSTER-es" feladatokkal is készülnek, már csak azért is, hogy a SZUPERKUPA dobogós helyezései, valóban az utolsó pillanatokban dőljenek el.