Rendezvényről

A MiSTER CLASSiC™ nemzetközi veteránautó túrát a MiSTER magazin® kiadója a korábbi évek hagyományaitól eltérően egy nappal korábban, augusztus végén rendezi meg, mely az Oltimer Szuperkupa™ (www.szuperkupa.hu) negyedik futama lesz. Főtámogatónk, a Mercedes-Benz ebben az évben is biztosítja a kísérő- és szervizautókat. A technikai lebonyolításért, és a precíz időmérésért idén is Majosházi Péter és csapata (ChronoMoto) felel, melyek eredményeiről, hagyományosan azonnali SMS-ben tájékoztatjuk a csapatokat.

A MiSTER CLASSiC™ központja idén is Sopronban lesz. A csapatokat és a résztvevőket pedig a város legszebb részén, a lőverekben található Hotel Fagus****-ban szállásoljuk el, ahol a bárt kivéve, nem lehet dohányozni. A vadonatúj, rendkívül impozáns szállodában, a célba érkezések után, résztvevőinknek lehetőséget biztosítunk a szálloda - meghosszabbított nyitvatartással működő - fitness- és wellness központjában a napi fáradalmak kipihenésére.

Hotel Fagus

A csapatoknak térítésmentes többletszolgáltatásokat nyújtunk, mint pl. a regisztráció napján 1/100E gyakorlási lehetőség és elméleti oktatás és a rendezvény után, a csapatok mindkét tagja részére a túra felejthetetlen emlékeit felidéző DVD filmet is ajándékozunk.

A rajtszámok és reklámok elhelyezését megkönnyítő, valamint a jármű fényezését megkímélő mágneses táblákat biztosítunk a nevezéskor leadott igények alapján (külön térítés ellenében).

A MiSTER CLASSiC™ kupán idén is sok szeretettel várjuk régi barátainkat és mindazokat akik most eloször ülnek egy oldtimer volánjához, hogy megtapasztalják mit is jelent a "Dolche Vita".