Nevezési információk

ON-LINE NEVEZÉS

A MiSTER CLASSiC™ veteránautó-versenyre kétfős csapatok jelentkezését várjuk. A rendezvény színvonalának biztosítása érdekében a rendező az indulók számát korlátozhatja. Egyéni indulók nevezésére nincs lehetőség. Olyan, elsősorban veteránkorú személyautókkal lehet nevezni, amelyek a közúti forgalomban a KRESZ szabályainak megfelelően részt vehetnek. A rendezvényen tehergépjárművek, fegyveres katonai járművek, 9 személyesnél nagyobb buszok, replikák, valamint nem korhűen változtatott járművek nem vehetnek részt.

OPEN kategória: a rendező korlátozott számban indulási lehetőséget biztosít 1985. december 31. után gyártott gépjárművek, illetve 1985 előtt gyártott járművek részére olyan versenyzőkkel, akik korábbi szezonokban legfeljebb két versenyen vettek részt vezetőként vagy navigátorként. Az Open kategóriában a párosok indulási jogát minden esetben a verseny Rendezője bírálja el. Az Open kategória az Oldtimer Szuperkupa kategória útvonalát és feladatait teljesíti (büntetőpontok nélkül használhatók digitális mérőeszközök), de a Szuperkupa értékelésében nem vesz részt.

SPORTAUTÓ kategória (minimum 5 nevező szükséges a kategória indításához): a rendező korlátozott számban indulási lehetőséget biztosít új vagy fiatal sportautókkal induló csapatok részére. A Sportautó kategória az Oldtimer Szuperkupa útvonalát és feladatait teljesíti (büntetőpontok nélkül használhatók digitális mérőeszközök), de a Szuperkupa és az Open értékelésében nem vesz részt. Ebben a kategóriában a versenyzők a mezőny végén mennek.

A rendezőség szakemberei minden nevezett járművet műszakilag és esztétikailag megvizsgálhatnak és minősíthetnek.

A nevezés a MiSTER CLASSiC™-on indulni kívánó csapat részvételi szándéka, és egyben a Veterán korú járművek átlagtartó versenyeinek alapszabályzatára, valamint a MiSTER CLASSiC™ szabályzatára (versenykiírás) vonatkozó elfogadó nyilatkozata. A nevezés önmagában még nem jelent részvételt a MiSTER CLASSiC™-on. Egy csapat (jármű és személyek) részvételének feltétele a versenyen:

  • a nevezés elküldése
  • járműről jó beállítású kép (.jpg formátumban) elküldése
  • a nevezési díj időben történő befizetése
  • a rendező írásbeli visszaigazolása a nevezési díj beérkezéséről, az elfogadott nevezésről.

Csak a szervezők által visszaigazolt csapatok vehetnek részt a MiSTER CLASSiC™ programjain!

Nevezési és befizetési határidő (minden kategóriában és csomagban):
2017. augusztus 31, Csütörtök
(a később jóváírt befizetéseket vagy utalásokat automatikusan visszautaljuk!)

Nevezést a rendező csak a pontosan, a valóságnak megfelelő adatokkal kitöltött ON-LINE NEVEZÉSI LAP (és az abban kért mellékletek) és a nevezési díj befizetése után bírál el. A rendező fenntartja a jogot arra, hogy a nevezéseket felülbírálja, a nevezést indoklás nélkül elutasítsa. Ebben az esetben a nevezési díj maradéktalanul visszafizetésre kerül. A kedvezően elbírált nevezés díját, valamint a befizetett részvételi díjakat a rendező visszalépés, lemondás stb. esetén sem tudja visszatéríteni.

Nevezési díj csapatonként (autó / 2 fő):

2017. augusztus 14-ig (hétfő) a nevezési díj 120.000,- Ft + 27% ÁFA (152.400,- Ft, / 490 Euro)
2017. augusztus 15-től a nevezési díj bármilyen évjárat és kategória esetén 150.000,- Ft + 27% ÁFA (190.500,- Ft, / 615 Euro)

Nevezési díj szállással 2 éjszakára csapatonként (2 fő / 2 éjszaka – péntek, szombat a CARAMELL PREMIUM RESORT **** SUPERIOR -ban):

2017. augusztus 14-ig (hétfő) a nevezési díj 160.000,- Ft + 27% ÁFA (203.200,- Ft / 655 Euro)
2017. augusztus 15-től a nevezési díj 190.000,- Ft + 27% ÁFA ( 241.300,- Ft / 780 Euro)

Nevezési díj szállással 3 éjszakára csapatonként (2 fő / 3 éjszaka – csütörtökön 2 fő vacsorával, péntek, szombat a CARAMELL PREMIUM RESORT **** SUPERIOR -ban):

2017. augusztus 14-ig (hétfő) a nevezési díj 185.000,- Ft + 27% ÁFA (234.950,- Ft / 760 Euro)
2017. augusztus 15-től a nevezési díj 215.000,- Ft + 27% ÁFA (273.050,- Ft / 880 Euro)

FIGYELEM!: augusztus 15-e után nem garantált a szobalehetőség a szállodában, igy a szálláscsomagos nevezési díjak sem.

Harmadik személy(től) a nevezési és szállásdíjra külön egyeztetés alapján, az igény, életkor és befizetés függvényében adunk ajánlatot.

A nevezési és részvételi díjakban foglalt szolgáltatások igénybevétele nem kötelező, de ezek megbontása és egyéni átvariálása nem lehetséges. Valamely szolgáltatás nem igénylése esetén sem áll módunkban a díjakból visszatéríteni, engedményt adni.

A nevezési díj tartalmazza:

  • MiSTER CLASSiC™-on való részvételt 2 fő részére 1 autóval
  • szeptember 8-án (pénteken) uzsonnát
  • szeptember 8-án (pénteken) vacsorát
  • szeptember 8-én (pénteken) gyakorlási lehetőséget (amely tartalmazza az 1/100-as feladatok gyakorlását, valamint igény szerint elméleti oktatást).
  • szeptember 9-én (szombaton) ebédet és vacsorát
  • a részvételhez szükséges eszközöket (rajtszám, itiner füzet, kötelező reklámok stb.)

Nevezési díj befizetése: átutalással, az ANIMATION Kft., CIB Bank: 10700392-25034503-51100005 számlájára. A megjegyzésben kérjük feltüntetni: „MC + versenyző neve”. (A befizetésről / átutalásról kizárólag a befizető / átutaló fél (számlatulajdonos) nevére állítjuk ki a számlát.)

A nevezés, előre nem látható, áthidalhatatlan esemény miatt, a rendező írásos engedélye és egyedi döntése alapján átruházható. A nevezési díj beérkezése után bírálja el a rendező a nevezést, melyről írásos visszaigazolást küld (elektronikus levélben), mellyel egyidőben felkerül a verseny honlapjára. Csak az írásos visszaigazolással rendelkező járművek és személyek vehetnek részt a rendezvényen! A szabályzat szerint a rendezőnek joga van a nevezést a nevezési határidőt követő 5 munkanapon belül visszautasítania minden indoklás nélkül. Ez esetben a nevezési díj teljes egészében visszautalásra kerül. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség! Visszamondás esetén a Rendező nem téríti vissza a befizetett összeget.

Csapatverseny: Három – Oldtimer kategóriában benevezett – páros alkothat egy csapatot, a Szuperkupa alapszabályának idevonatkozó paraméterei alapján. A versenyen a legjobb csapat kap díjat. Csapatot nevezni – térítés ellenében – a regisztráció végéig lehet a csapatnevezési íven.

Csapatnevezés:
2017. szeptember 8-ig (helyszíni regisztráció végéig) 9.000 Ft /3 autó

Kategóriák: Szuperkupa (Extra és Szuper kategória), Open

Külön kategóriák (minimum 5 induló esetén): Sportautó Kategória*

Díjazás:

  • 1/100 másodperces szakaszok győztese
  • Abszolút (Extra és Szuper kategória összevontan) első, második és harmadik helyezettje
  • Szuper kategória első, második és harmadik helyezettje
  • Open kategória első, második és harmadik helyezettje
  • Csapatverseny győztese
  • Sportautó kategória első helyezettje (minimum 5 induló esetén)

* A Sportautó Kategóriában a rendező döntése és engedélye alapján lehet indulni (az évjáratot is a rendező dönti el). Ebben a kategóriában résztvevők semmilyen más kategóriában nem kerülnek értékelésre de nyerhetnek szakaszdíjat!